Liftrenovatie

Vebo Liftsupport is gespecialiseerd in het renoveren en optimaliseren van bestaande liftinstallaties en in het installeren van nieuwe liften.

Geplaatst door: Vebo Liftsupport

Optimaliseren en renoveren van liftinstallaties

Vebo Liftsupport is gespecialiseerd in het renoveren en optimaliseren van bestaande liftinstallaties en in het installeren van nieuwe liften. Ook leveren wij alle liftproducten die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Direct uit eigen magazijn of met korte levertijd, maar altijd scherp geprijsd.

VEBO Liftrenovatie Totaalpakket

Complete liftrenovatie inclusief wandafwerking en schilderwerk.

Vebo Liftsupport biedt totaalpakketten waarin alle lifttechnische en bouwkundige werkzaamheden zijn gebundeld. Desgewenst compleet met wandafwerking en schilderwerk. Geen onvolledige offertes en onmogelijke planningen: VEBO Liftrenovatie Totaalpakket’

Eén uitvoerder: dat scheelt tijd en geld!

Bij ons totaalpakket heeft u met slechts één firma te maken bij uitvoering van het hele project. Dat scheelt tijd en geld! Voorbeeld? VEBO demonteert complete liftinstallaties, plaatst stofschotten, met of zonder afsluitbare toegang, maakt liftschachten en machinekamers bouwkundig geschikt voor een nieuwe lift en zorgt voor werkvloeren in de schacht om op montagetijd te besparen.

Uw helpende hand in liftenland

Geen zin in onvolledige offertes, meerdere aanspreekpunten bij uitvoering en onmogelijke planningsvoorstellen? Kies voor complete liftrenovatie volgens het VEBO Liftrenovatie Totaalpakket. Neem gerust contact op door HIER te klikken of bel direct: 0174 - 64 14 90.


Sinds 1999 gespecialiseerd in liftinstallaties

  • VCA gecertificeerde monteurs;
  • Lifttechniek én bouwkundig werk;
  • Merkonafhankelijk liftonderhoud;
  • Bijna alle liftonderdelen op voorraad;
  • Werkzaam door heel Nederland;
  • 24/7 Onderhoud- en storingsdienst;
  • Goedkoper liftonderhoud;

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Bedrijvengids Geplaatst door
Vebo Liftsupport

Vebo Liftsupport

Mercuriusplein 30, 2685 LP  Poeldijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.