Egtiss, de enige brandwerende kunststof voordeur van Nederland!

Egtiss, de enige brandwerende kunststof voordeur van Nederland!

Gepubliceerd: 07 mei 2015

Met Egtiss als enige brandwerende kunststof voordeur in Nederland heeft profine heeft weer een mooie primeur te pakken! Egtiss is onlangs geüpdate met de innovatieve Stone Secure buitenplaat, meer milieuvriendelijk, extra geluidwerend en nog minder ontvlambaar! Deze chique voordeur kan nu dus ook 30 minuten brandwerend geleverd worden.

Al sinds 2006 worden K-vision kozijnen als eerste in de kunststof kozijnen branche succesvol getest op brandwerendheid door Efectis (voorheen TNO). De brandtesten zijn uitgevoerd volgens de EN (Europese Normering). In de bijlage ontvangt u de eerder behaalde resultaten van de reeks brandtesten, ook de Egtiss deur zal worden opgenomen in het Efectis rapport. Het Efectis Rapport biedt duidelijkheid aan de architect, bouwbedrijven, woningcorporaties en de brandweer. Op basis van het Efectis rapport zijn al vele projecten met brandwerende K-vision kozijnen gemaakt.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.