K-vision

profine heeft in 2006, als eerste in Nederland, het brandwerende kunststof kozijn geintroduceerd.

Gepubliceerd: 07 mei 2015

Brandwerende K-vision kozijnen


profine heeft in 2006, als eerste in Nederland, het brandwerende kunststof kozijn geintroduceerd.

Bewoners hebben hierdoor, in geval van brand, meer kans om zich in veiligheid te brengen. Niet voor niets worden K-vision kozijnen zeer veel brandwerend toegepast.

K-vision kozijnen zijn door Efectis (centrum voor brandveiligheid) zwaar beproeft d.m.v. een groot aantal brandtesten. De waarden die gehaald zijn lopen op tot 60 minuten brandwerendheid. De reeks brandtesten met verschillende elementen zijn samengevat in het Efectis rapport. De brandtesten zijn uitgevoerd volgens de EN (Europese Normering).

Toepassingen van brandwerende K-vision kozijnen zijn te vinden in zowel renovatie als nieuwbouwprojecten waarbij de kunststof kozijnen tevens een hoge thermische isolatiewaarde realiseren.

Onderstaand kunt u de Samenvatting van Onderzoek Brandwerendheid voor meer informatie downloaden en neem contact met ons op (info@profine-nederland.nl) voor de officiële Efectis Rapportage.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.