Werkzaamheden na brand-/waterschade

Wanneer en brand is, is het natuurlijk van belang zo snel mogelijk de brandweer te bellen. Is er sprake van een wat grotere brand, dan kan de brandweercommandant beslissen om Stichting Salvage in te schakelen.

Geplaatst door: BELFOR Nederland BV

‎Stichting Salvage is er om de eerste hulp te verlenen aan een gedupeerde na een brandschade, stormschade, explosie, waterschade of storm. Het doel hierbij is om de eerste hulp en opvang voor een gedupeerde te regelen en de schade zoveel mogelijk te beperken. Stichting Salvage voert hierbij zelf geen bereddingswerkzaamheden uit, maar maakt hiervan gebruik van de aangesloten reconditioneringsbedrijven. BELFOR is zo'n reconditioneringsbedrijf. 

Niet altijd wordt Stichting Salvage ingeschakelt, maar is er wel de juiste hulp nodig om een schadestop te realiseren. Ook dan kan BELFOR worden ingeschakeld. BELFOR wordt veelvuldig ingeschakeld door VvE's, VvE-beheerders, Woningcorporaties, Vastgoedbeheerders, verzekeraars, expertisebureaus, tussenpersonen en noem maar op!

BELFOR kan in eerste instantie een schadestop realiseren. Hierbij kan je denken aan werkzaamheden zoals:

  • Het gebouw afdichten 
  • Water (ook bluswater) afvoeren
  • Het plaatsen van drogers
  • Puin afvoeren‎

‎Voor deze werkzaamheden na een calamiteit is BELFOR 24/7 inzetbaar. Na het realiseren van de schadestop is het van belang dat de gedupeerde weer zo snel mogelijk weer kan genieten in zijn of haar eigen woning. Ook voor het vervolgtraject is BELFOR inzetbaar. 

Zo is BELFOR inzetbaar voor:

‎‎Ook getroffen door een calamiteit?
Bij BELFOR zijn wij 24/7 inzetbaar voor calamiteiten, hiervoor hebben wij een speciaal nummer ingericht 0900-4321 4321. Onze hulp nodig, maar heeft het niet direct spoed of kan het wachten tot de volgende werkdag? Dan volstaat een berichtje aan schade@nl.belfor.com.

Bedrijvengids Geplaatst door
BELFOR Nederland BV

BELFOR Nederland BV

Industrieweg 15, 3044 AS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van BELFOR Nederland BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.