Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

DVN dakventilator

19 mei 2015
De normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom.
LEES VERDER

DVN dakventilator nu met EC-motor

De normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom. Deze veel gebruikte dakventilator is vanaf nu ook in EC uitvoering verkrijgbaar met een 100% toerenregelbare motor.
EC-motoren zijn erg populair vanwege de langere levensduur en het lagere energieverbruik. De EC-technologie die in deze motoren is verwerkt gebruikt een geïntegreerde elektronische regelaar om ervoor te zorgen dat de motor altijd op de meest optimale belasting loopt.

De DVN-EC dakventilator is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, waaronder het afzuigen van vochtige en/of warme lucht. De ventilator is bovendien bestand tegen temperaturen van maximaal 120oC. Deze uiterst robuuste en duurzame ventilatoren hebben een huis van zeewaterbestendig aluminium. De grondplaat en het beschermrooster zijn van poedergecoat gegalvaniseerd plaatstaal. De motorplaat is gemonteerd op trillingdempers.

De DVN-EC heeft al een laag geluidsniveau maar deze zelfde ventilator is optioneel ook leverbaar als DVNI met extra isolatie voor akoestische demping. De DVNI serie is voorzien van 50 mm mineraalwol isolatie ter verlaging van het geluidsniveau naar de omgeving.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Zoek ook op