..........
shadow_fix

DVN dakventilator

De normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom.

DVN dakventilator nu met EC-motor

De normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom. Deze veel gebruikte dakventilator is vanaf nu ook in EC uitvoering verkrijgbaar met een 100% toerenregelbare motor.
EC-motoren zijn erg populair vanwege de langere levensduur en het lagere energieverbruik. De EC-technologie die in deze motoren is verwerkt gebruikt een geïntegreerde elektronische regelaar om ervoor te zorgen dat de motor altijd op de meest optimale belasting loopt.

De DVN-EC dakventilator is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, waaronder het afzuigen van vochtige en/of warme lucht. De ventilator is bovendien bestand tegen temperaturen van maximaal 120oC. Deze uiterst robuuste en duurzame ventilatoren hebben een huis van zeewaterbestendig aluminium. De grondplaat en het beschermrooster zijn van poedergecoat gegalvaniseerd plaatstaal. De motorplaat is gemonteerd op trillingdempers.

De DVN-EC heeft al een laag geluidsniveau maar deze zelfde ventilator is optioneel ook leverbaar als DVNI met extra isolatie voor akoestische demping. De DVNI serie is voorzien van 50 mm mineraalwol isolatie ter verlaging van het geluidsniveau naar de omgeving.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam