DVN dakventilator

De normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom.

Gepubliceerd: 19 mei 2015

DVN dakventilator nu met EC-motor

De normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom. Deze veel gebruikte dakventilator is vanaf nu ook in EC uitvoering verkrijgbaar met een 100% toerenregelbare motor.
EC-motoren zijn erg populair vanwege de langere levensduur en het lagere energieverbruik. De EC-technologie die in deze motoren is verwerkt gebruikt een geïntegreerde elektronische regelaar om ervoor te zorgen dat de motor altijd op de meest optimale belasting loopt.

De DVN-EC dakventilator is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, waaronder het afzuigen van vochtige en/of warme lucht. De ventilator is bovendien bestand tegen temperaturen van maximaal 120oC. Deze uiterst robuuste en duurzame ventilatoren hebben een huis van zeewaterbestendig aluminium. De grondplaat en het beschermrooster zijn van poedergecoat gegalvaniseerd plaatstaal. De motorplaat is gemonteerd op trillingdempers.

De DVN-EC heeft al een laag geluidsniveau maar deze zelfde ventilator is optioneel ook leverbaar als DVNI met extra isolatie voor akoestische demping. De DVNI serie is voorzien van 50 mm mineraalwol isolatie ter verlaging van het geluidsniveau naar de omgeving.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.