Element4 heeft dit jaar de MKII versie geïntroduceerd van haar meest succesvolle modellen.

De haarden zijn voorzien van brede sierlijsten die strakker afgewerkt zijn en een eenvoudiger bevestigingssysteem voor het glas waardoor de ruit makkelijker is weg te nemen om deze te reinigen. Daarnaast worden de MKII-haarden standaard geleverd met een E

Gepubliceerd: 28 september 2016

Nieuw in het assortiment is de Modore 75H, de bescheidener uitvoering van de Modore 100H. Beide haarden zijn voorzien van dubbele brander en kunnen optioneel uitgevoerd worden met ontspiegeld glas. Door het unieke, onzichtbare glas heeft u een nog mooier, helderder vlambeeld.Het glas voorkomt hinderlijke schitteringen van invallende lichtstralen en kenmerkt zich door hoge doorzichtigheid.Zelfs als de haard niet brandt kan men het glas niet zien. Consumentenadviesprijs: vanaf € 3.995,-

Sky en Sky T

De Sky doet zijn naam eer aan. Met een afmeting van 70 x 160 cm, zijn karakteristieke vormgeving en zijn dubbele brandertechnologie is dit een haard waar architecten van dromen. Leverbaar als front- of als doorkijkhaard. Ook de Sky en de Sky T kunnen optioneel uitgevoerd worden met ontspiegeld glas.
Consumentenadviesprijs: Sky vanaf € 5.195,- en Sky T vanaf €5.495,-

Modore 240 en Tenore 240

Deze geweldenaar is de breedste gesloten gashaard op de markt met een ruit uit één stuk. Drie, los van elkaar te bedienen branders, zorgen voor een indrukwekkend breed vuur.

Leverbaar als front- of als doorkijkhaard

Consumentenadviesprijs: Modore 240 vanaf € 7.645,- en Tenore 240 vanaf € 8.145,-. De complete collectie gashaarden van Element4 vindt u op www.element4.nl.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.