De perfecte toevoeging aan uw appartement – de bio ethanol haard

Of u nou in een klein, groot, nieuw of oud appartement woont, dit milieuvriendelijke alternatief voor een houtkachel is een product dat u in huis moet hebben. Het is ideaal voor appartementen omdat het geen schoorsteen nodig heeft.

Gepubliceerd: 12 juli 2021

De haarden zijn razend populair door het makkelijke gebruik en verschillende opties, zodat u het helemaal bij u en uw interieur past. De verschillende soorten bioethanol haarden zijn bijvoorbeeld de vrijstaande haarden, wand haarden, plafond haarden en tafel haarden. De tafel haarden zijn vaak wat kleiner en kunnen dus makkelijk verplaatst worden. Zo blijft deze haard altijd passen binnen uw interieur en kan hij gemakkelijk mee tijdens een verhuizing of verbouwing, in tegenstelling tot een traditionele openhaard. De meest populaire versie van een bioethanol haard is de inbouw haard en de inbouw branders. Daarover hieronder meer.

Bioethanol haarden en andere alternatieven

Bioethanolhaard-shop zijn specialist als het gaat om haarden op bio ethanol, en verkopen alle bovengenoemde versies van zo’n haard. Verder hebben ze ook een grote collectie van andere houtkachel alternatieven met waaronder haarden op waterdamp, ook wel de opti-myst genoemd, gas haarden, elektrische haarden en veel haarden voor buiten. Er zijn veel opties om warmte en gezelligheid naar uw huis of tuin te brengen en u kunt ze allemaal vinden bij bioethanolhaard-shop.nl. Deze alternatieven voor traditionele houtkachels zijn de toekomst van haarden in uw appartement of voor op het balkon. Zo stoort u uw buren niet en kunt u rustig genieten van de warmte en gezelligheid die de haard brengt.

Inbouw haarden en branders op bioethanol

Zoals eerder genoemd, inbouw haarden en branders zijn erg populair bij mensen die een alternatief zoeken voor een traditionele haard. Dit komt door de vele mogelijkheden die u met deze producten heeft. Omdat ze geen schoorsteen nodig hebben kunnen ze met meerdere decoratie projecten gebruikt worden. De bio haarden branden namelijk op de brandstof bio ethanol. Deze brandstof is gemaakt van biologische producten is daarom CO2-neutraal, wat goed past bij de druk op het milieu van tegenwoordig. Deze inbouw haarden komen met frame en deze hoeft u er simpel weg alleen maar in te plaatsen op de plek dat u wilt. Zo heeft u er zelf niet te veel werk van en kunt u het alsnog aan passen aan uw persoonlijke stijl. Deze haarden zijn namelijk ook op maat verkrijgbaar en ook in verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld eenzijdige inbouw haarden, doorkijk of hoek haarden maar ook de roomdivider inbouw haard is erg populair. Verder kunt u de inbouw branders ook gebruiken voor een leuk doe-het-zelf project, waarbij u de brander in bijvoorbeeld uw oude haard plaatst, zodat u de charmes van uw oude haard kan behouden. U kan deze ook plaatsen onder de TV, of in een kast, als roomdivider of hoekhaard. Zo makkelijk kunt u een milieuvriendelijke haard plaatsen in uw interieur, die helemaal bij uw stijl past. U kunt meer manieren om uw woning te verduurzamen hier lezen.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Klarine Ten Nop
9 maanden geleden
Wij hebben een tijd geleden via https://www.bioethanolhaard-shop.nl/ een doe-het-zelf kit besteld om onze houthaard om te bouwen naar een bio-ethanol haard. De service was erg goed gezien al onze vragen op een goede en snelle manier werden beantwoord waardoor wij snel door konden met de 'verbouwing'. De omgebouwde haard doet het geweldig en is een stuk makkelijker dan de houthaard. Zoals ook vermeld in dit artikel, de bioethanolhaard-shop is zeker een aanrader! Klarine
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.