Gerelateerde suggesties:

Loodgieter Arnhem geeft tips voor nieuw appartement

14 januari 2017
Als eigenaar of beheerder van een appartement (of zelfs appartementencomplex) krijg je vroeg of laat gegarandeerd een keer met een loodgietersprobleem te maken.
LEES VERDER

Deze problemen kunnen bestaan uit lekkages, CV ketel storingen, lekkende kranen of een niet werkende centrale verwarming. Essentiele onderdelen van ieder appartement. Zonder deze dingen zou een onbewoonbare situatie ontstaan. Daarbij komt ook nog eens dat problemen voor hoge kosten en zelfs onherstelbare schade kunnen zorgen. De loodgieter Arnhem geeft enkele tips waar je op moet letten voor nieuwe appartementen.

Samenwerking met een goede loodgieter

Het is altijd handig om een goede relatie te onderhouden met een loodgieter die op professionele manier werkzaamheden kan verrichten. Wanneer je meerdere appartementen bezit dan kan je door een goede relatie korting bedingen op de werkzaamheden. Heb je een nieuw appartement op het oog dan is het mogelijk om de loodgieter Arnhem mee te nemen om de woning te bezichtigen. De professional kan dan alle essentiële onderdelen controleren. Hiermee voorkom je dat in een later stadium problemen worden ontdekt die hoge reparatiekosten met zich meebrengen. Hij kan bijvoorbeeld op lekkages controleren en de werking van een cv ketel. Zijn er vervangingen of reparaties vereist dan ben je meteen op de hoogte van de kosten.

Sluit een onderhoudscontract af voor de ketel

Zeker wanneer je een appartement zou willen verhuren is het een goed idee om een onderhoudscontract af te sluiten met een loodgieter. Mochten er problemen ontstaan met de cv ketel dan is de loodgieter Arnhem zo snel mogelijk ter plaatse om deze te verhelpen. Onderhoudscontracten geven ook duidelijkheid in de kosten. Je betaalt namelijk maandelijks een klein bedrag om de ketel in het appartement te onderhouden. Is een reparatie of het vervangen van een onderdeel vereist dan worden hiervoor geen extra kosten berekend.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

DMJOP
Benieuwd wat de duurzame verbeteringen voor uw gebouw zijn en wat de kosten hiervoor zijn?