Brandjesoever

HSB bouwt op dit moment aan 116 appartementen in Purmerend.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Brandjesoever is een ontwerp van Just Architects en wordt gerealiseerd nabij het centrum deze Noord-Hollandse stad. Het complex wordt uitgevoerd met een viertal RHT-dakluiken van Gorter uit Schagen.

Over het dakluik
Het RHT-dakluik in vogelvlucht: het dakluik zorgt voor een veilige toegang tot de daken van Brandjesoever, is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De vier duurzame luiken worden geleverd in combinatie met een gelijk aantal schaartrappen. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Over Gorter
Gorter Luiken B.V. is de Nederlandse vestiging van de Gorter Group™ en levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Gorter® bestaat al sinds 1928 en is over de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met eigen productiefaciliteiten, engineering afdeling en logistiek centrum. Producten zoals dakluiken, vloerluiken, wandluiken en plafondluiken worden in eigen fabrieken vervaardigd Veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid staan bij deze Hollandse onderneming voorop.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.