Nieuwbouw Magnoliahof

In het Auxiliatrixpark in Venlo wordt een nieuwe zorglocatie gebouwd. Magnoliahof vervangt grotendeels de huisvesting van zorglocatie De Beerendonck in Venlo.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het nagelnieuwe Magnoliahof bestaat uit twee losse gebouwdelen van elk vier woningen die onderling geschakeld zijn. In elke woning komen tien zorgstudio's rondom een binnentuin. Zestig zorgstudio's zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke aandoening en twintig voor mensen met dementie. Elke zorgstudio bestaat uit een royale zit-/slaapkamer, een keukenblok en badkamer. Per woongroep van tien bewoners is er een gezamenlijke huiskamer (de buurtruimte). In de leefkeuken tussen twee buurtruimtes wordt dagelijks vers gekookt.

Op twee van de vier complexen komt het Gorter RHT-dakluik te liggen. Dit RHT-dakluik in vogelvlucht: het dakluik zorgt voor een veilige toegang tot de daken van Magnoliahof, is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De twee duurzame luiken worden geleverd in combinatie met twee schaartrappen. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.