Olympiakwartier

Aan de Palmpolstraat in Almere bouwt Friso BV aan een complex met veertig appartementen. Het gebouw, naar een ontwerp van Dittmar Architecten uit Amsterdam, bestaat uit vijf woonlagen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Er komen zestien tweekamerwoningen (52 m2) en 24 driekamerwoningen (tussen 61 en 66 m2).

Opdrachtgever De Alliantie heeft voor dit project de ambitie om een bijna energieneutraal gebouw te realiseren (BENG). Bovendien wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Verder is door de vervanging van beton door kalkzandsteen en de toepassing van houtskeletbouw binnenspouwbladen de CO2-belasting relatief laag. Als laatste doet het dakluik van Gorter ook een duit in het zakje. Het RHT-dakluik is namelijk thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Een perfecte aanvulling op de overige duurzaamheidsmaatregelen!

Het dakluik wordt geleverd in combinatie met een ladder. Deze trap en ook de schaartrappen van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.