KONIngshof

Het voormalige KONI kantoor in Oud-Beijerland wordt getransformeerd naar twintigindustriële maisonnettewoningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het terrein achter het monumentale pand komen 28 luxe appartementen en zes penthouses, verdeel over drie gebouwenEen prachtig project vanRoosRos, uitgevoerd door Van Den Nieuwendijk Bouw uit Stellendam.

Energieneutraal
De maisonettes krijgen allemaal een stoere, industriele uitstraling en worden gasloos enenergieneutraal. Datzelfde geldt voor de nieuwbouwwoningen op het achtergelegen terrein. Het toegepaste Gorter dakluik draagt ook bij aan de energieneutraliteit van het project. Dit luik isthermisch gescheiden en kent een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K).

Veilig het dak op
Met dit energiezuinige luik is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Koningshof wordt uitgerust met een schaartrap small. Deze trap is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.