Dépôt Zuid

In het museumkwartier in onze hoofdstad vindt een bijzondere herontwikkeling plaats. Dépôt Zuid is ooit ontworpen als kantoor en magazijn en wordt nu getransformeerd tot achttien woningen inclusief lift en parkeergarage.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Wonen in het Museumkwartier betekent alles om de hoek. Van de mooiste musea tot de beste restaurants en kledingwinkels. Een magische plek om te wonen. Het ontwerp van Dépôt Zuid zorgt ervoor dat in de woningen optimaal daglicht binnenkomt. Zo wordt vrijwel de gehele plint opengewerkt met grote raampartijen. En voor extra daglicht in de middenwoningen is een lichthof ontworpen, dat de living met de overige ruimten verbindt.

Onderhoud aan het dak
Om het onderhoud aan het dak te vergemakkelijken, is gekozen voor toepassing van het Gorter RHT-dakluik. Dankzij dit luik is de onderhoudsploeg zeker van een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de vergrendelbare schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap zonder knelgevaar voor handen.

De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen.

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.