Dit is waarom u een appartement in Den Haag wilt huren!

Den Haag is niet de grootste stad en ook niet de hoofdstad van ons land, maar een bijzondere stad desalniettemin. Het is dan ook niet raar dat steeds meer mensen kiezen voor een appartement in Den Haag. 

Gepubliceerd: 13 juli 2019

In deze blog gaan we u meer vertellen over waarom Den Haag zo’n populaire stad is om in te wonen. Overweegt u een huurappartement in Den Haag, of wilt u gewoon wat meer te weten komen over de stad? Lees dan vooral door!

U zit binnen no-time aan het strand

Den Haag heeft het enige stadsstrand van Zuid-Holland: Scheveningen! U woont daardoor vlakbij het strand, waar u binnen no-time op uw handdoek kunt gaan liggen. Dit betekent dat u zelfs na een werkdag nog de avondzon mee kunt pakken of een verfrissende duik kunt nemen. Een luxe die weinig andere Nederlanders zich kunnen permitteren.

Het Haagse dialect is een feest voor je oren

In het begin zult u de echte Hagenezen amper kunnen verstaan. Wanneer u na een tijdje wat meer ervaring hebt met de klanken waarmee deze stadsbewoners duidelijk wat ze bedoelen, zult u er ook van leren genieten. Wanneer u een voorbijganger Haags hoort spreken weet u in ieder geval precies waar u bent!

Gemoedelijkheid

Den Haag is vergeleken met de andere grote steden een vrij rustige, gemoedelijke stad. Natuurlijk is het er tijdens de spits ook druk, maar toch zult u merken dat u minder vaak het gevoel hebt in een soort kolkende mensenmassa rond te lopen dan dat dit in de hoofdstad het geval is. Het vermoeden bestaat dat dit komt door de nabijheid van het strand en de zee, wat op een bepaalde manier toch een ontspannende werking heeft op de mensen die er wonen.

Een prachtige, historische binnenstad

Waar Rotterdam bijvoorbeeld al gauw rauw en grauw aan kan voelen, straalt de warmte en geschiedenis van de Haagse binnenstad u altijd tegemoet. U vindt er het paleis Noordeinde en paleis Huis ten Bosch, maar ook allerlei andere historische panden en gebouwen. Het zijn er dusdanig veel dat u ze niet eens in één dag allemaal kunt bekijken. Op die manier is Den Haag een stad waar u werkelijk nooit op uitgekeken zult raken, zelfs niet wanneer u er al jaren woont!

Alle voordelen van een grote stad

Appartement huren in Den Haag? Naast de unieke voordelen die Den Haag biedt, is het natuurlijk ook gewoon een grote stad. Dit betekent dat u zich nooit hoeft te vervelen en alles vlakbij huis te vinden is. Een bar, restaurant of de supermarkt is nooit ver weg. Dit en meer maakt Den Haag een heerlijke stad om in te wonen. Wij van Appartementeneigenaar.nl hopen dat u na het lezen van deze blog begrijpt waarom een appartement huren in Den Haag zo’n goed idee is!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.