Gymmen in een gloednieuwe sporthal

Gorter uit Schagen levert met haar RHT-dakluik een bescheiden bijdrage aan het nieuwe sportcomplex in Voorburg.
LEES VERDER

Inspectie dak

Gorter uit Schagen levert met haar RHT-dakluik een een bescheiden bijdrage aan dit project. Voor een veilige daktoegang, onder meer ten behoeve van inspectie van het dak, is gekozen voor dit energiezuinige dakluik van deze producent uit Schagen. Het dakluik wordt geleverd met een ladder, de combinatie zorgt voor een optimaal veilige opgang. Gorter uit Schagen levert met haar RHT-dakluik een een bescheiden bijdrage aan dit project. Voor een veilige daktoegang, onder meer ten behoeve van inspectie van het dak, is gekozen voor dit energiezuinige dakluik van deze producent uit Schagen. Het dakluik wordt geleverd met een ladder, de combinatie zorgt voor een optimaal veilige opgang. 

Kenmerken

Het RHT-luik zorgt niet alleen voor een veilige daktoegang, het heeft tevens een ongekend hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Overige kenmerken:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· optioneel elektrische bediening met twee krachtige motoren

Meer informatie over Gorter? Bezoek onze website. www.gorterluiken.nl

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.