Kaart- en taglezers als toegangscontrole

Uw entree beveiliging door middel van een pasjes- of tagsysteem? Dit kan zeer eenvoudig met Paxton!

Waarom leveren en monteren wij Paxton?

Paxton is zeer eenvoudig te monteren waardoor er arbeid wordt bespaard dat ten goede komt qua kosten voor de opdrachtgever. Paxton is een betrouwbaar bedrijf die uitsluitend alleen maar kwaliteit levert. Zij geven daarom ook vijf jaar garantie op hun producten.
Ook kan men er zeker van zijn dat er geen onverwachte kosten komen zoals softwarelicenties, updates etc.

Verschillende systemen

Er zijn vrijwel twee verschillende systemen als het gaat om pas- of taglezers. 

Stand-alone systeem

Dit is een systeem dat op zichzelf staat en zeer makkelijk te monteren is. Er is geen software nodig. Pasjes of tags worden uitgegeven aan de personen en deze worden ingeleerd bij de toegangen waar zij bevoegd voor zijn. Elke persoon wordt geregistreerd in de bijgeleverde registratiemap. Het unieke bij Paxton is dat er wordt gewerkt met schaduwkaarten. Hierbij kan een kaart of tag geblokkeerd worden bij verlies of diefstal.

Online systeem

Het online systeem van Paxton is zeer makkelijk te gebruiken voor iedereen. Middels een gratis softwarepakket kan er precies geregeld worden wie wanneer ergens naar binnen mag en wie niet.
Ook wordt elke handeling geregistreerd dat terug te zien is in het programma. Er is zelfs te managen wie welk tijdstip gebruik mag maken van een bepaalde toegang. Dit is zo eenvoudig te beheren zodat de eigenaar of gebouwbeheerder dit zelf kan doen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.