La Sabbia

Just Architects en HSB bouw zorgen samen voor ontwerp en realisatie van appartementencomplex La Sabbia in Utrecht.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw herbergt 24 woningen met een parkeerlaag op de begane grond. Extra opvallend zijn de grote overhoekse balkons die de luxe appartementen een bijzondere uitstraling geven. De oplevering wordt in oktober 2020 verwacht.

Bijzondere materialisering
Naast opvallende balkons krijgt het gebouw karakter door het gradiënt van bakstenen in de gevel. De brede voet van het gebouw bestaat uit solide donker metselwerk. Naar boven toe krijgt de gevel een steeds lichtere materialisering. Het project ligt aan de Pauwoogvlinder op het Groot Zandveld in een ruime groene omgeving in de nabijheid van een brede school, gezondheidscentrum en tandartsenpraktijk.

Veilig het dak op
La Sabbia is uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Dit dakluik garandeert een optimaal veilige toegang tot het dak voor onderhoud en inspectie aldaar. Het RHT-luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. De luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.