Nieuwbouw kavel 14 & 15 op Centrumeiland

Blok 14 bestaat uit twaalf individuele zelfbouwkavels, twee kavels voor Samen in het Klein en één kavel voor collectief professioneel opdrachtgeverschap voor dertig woningen.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Blok 15 biedt ruimte voor elf individuele zelfbouwkavels, zeven Samen in het Klein en twee kavels voor collectie professioneel opdrachtgeverschap, één met twaalf en één met dertien woningen. Gorter levert voor beide blokken de dakluiken.

Waarom een dakluik?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. En hiermee dus ook het onderhoud aan het dak en aan de daar aanwezige installaties als airconditionings en zonnepanelen. De onderhoudsploeg is in mum van tijd op de plek van bestemming en -belangrijker nog- de toegang is optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen.

RHT en RHTG
In dit project zijn zowel het RHT- als het RHTG-dakluik toegepast. Deze luiken zijn volledig thermisch gescheiden en heeft een hoge isolatiewaarde van Uw = 0,83 W/(m².K). Samen met het HR+++ isolatieglas minimaliseert dit de kans op ongewenste condensvorming en zorgt het tevens voor een besparing op de energiekosten. Het RHTG-luik is de beglaasde variant. Dit dakluik is ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Dit kan zijn in appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, in kantoren of overige utiliteitsbouwtoepassingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.