Ontdek de ruimte van een balkon

Balkonbeglazing op het balkon heeft veel voordelen. Met balkonbeglazing is het mogelijk om de ruimte volledig af te sluiten, waardoor er een extra leefruimte ontstaat. 365 dagen comfort.

Geplaatst door: Metalura

365 dagen comfort.

Balkonbeglazing sluit het balkon 365 dagen per jaar helemaal af, maar kan op de zonnige en warme dagen helemaal worden opengezet. Het resultaat is dat het balkon het hele jaar door, windvrij schoon en droog blijft. Daardoor kunt u het balkon inrichten als een tweede woonkamer om er optimaal gebruik van de maken.

Een extra leefruimte

Om die extra leefruimte elke dag te kunnen gebruiken vormen de belangrijkste elementen toch de meubels. Die maken het balkon tot een plek die uitnodigt om te verblijven, om te kunnen ontspannen, om te eten of om een boek te lezen. Wat zijn dan passende meubels? Met een comfortabele bank is het goed loungen met een mooi glas wijn. Liever gezellig dineren? Kies dan voor een klein en fijn, zoals met een Frans bistrosetje. Liever meer comfort en ruimte? Dan is een mooie luxe eettafel en bijpassende stoelen beter geschikt. Lekker even in de zon van een goed boek genieten? Dan is een hangstoel, een schommelstoel of hangmat heerlijk. Met bijpassende constructies zijn de stoelen overal neer te zetten of op te hangen. Afhankelijk van de grootte van het balkon is het mogelijk om een of meerdere zitjes te maken en te combineren.

Een sfeervol balkon ontstaat met kleur en verlichting.

Goede verlichting is ook buiten belangrijk en sfeerbepalend op het balkon. Denk hierbij aan een goede basisverlichting aan het appartement of verplaatsbaar licht om hoeken of planten uit te lichten. Met windlichten, kaarsen of een lichtsnoer ontstaat sfeer en gezelligheid. Voor de koudere periodes mag een terrasheater of een vuurtafel natuurlijk niet ontbreken.

Een groen effect

De muren van het balkon kunt u inrichten met planten of hangplanten. Hoe groter het balkon, des te meer planten. Maar ook kleine balkons kunnen veel planten hebben. Kies voor bloeiers, maar ook een kruidentuin of het kweken van groenten in potten. Afhankelijk van de positie van uw balkon kunt u de beste planten uitkiezen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.