Van Eyck shutters in uw appartement

Shutters werden vroeger gebruikt om ruimtes volledig af te sluiten van zowel het daglicht als de buitenwereld. 

Gepubliceerd: 11 januari 2021

Vandaag de dag zien we dat steeds meer shutters worden gebruikt ter decoratie. De shutters zorgen er nog steeds voor dat er geen ongewenst licht het appartement binnenkomt, zodat u altijd het computerbeeldscherm goed kan zien. Hiernaast zorgt het ervoor dat er niemand zomaar naar binnen kan kijken. Shutters zijn ook echt een decoratie item voor ieder bedrijf. De inrichting van uw appartement krijgt met deze houten lamellen direct een fijne sfeer.

De diverse voordelen van Van Eyck shutters

Naast het feit dat de shutters van Van Eyck enorm decoratief zijn, zitten er meer voordelen aan de shutters. Zo zijn ze erg isolerend. In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer houden ze de warmte juist buiten. Hierdoor is er altijd een prettig werkklimaat. Dit is ook zeker te zien op de energierekening. Ook zijn de shutters eenvoudig schoon te maken. Ga er een keer overheen met een doekje en de shutter is weer helemaal schoon. Superhandig voor het schoonhouden van het appartement!

Laat uw shutters op maat maken

De Van Eyck shutters zijn gemakkelijk op maat te maken doordat ze in een frame verwerkt zijn. Wanneer u een op maat gemaakte shutter aangeschaft weet u zeker dat uw raam volledig wordt afgesloten. De lamellen zijn gemakkelijk op een andere stand te zetten waardoor u altijd de juiste hoeveelheid licht in de ruimte laat komen. Bij Van Eyck Shutters heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren shutters. Zo weet u zeker dat deze partij een shutter heeft die past bij de ramen van uw bedrijf.

De mogelijkheden van Van Eyck Shutters

Heeft u interesse in het aanschaffen van op maat gemaakte shutters voor uw appartement? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck Shutters en bekijk de mogelijkheden. Deze partij biedt een ruim assortiment shutters aan, die altijd op maat gemaakt kunnen worden. Op deze manier zijn de shutters geschikt voor ieder raam. Daarnaast heeft Van Eyck Shutters ook verschillende collecties waardoor er altijd een shutter tussen zit die past bij uw appartement. Kijk dus snel op de website en laat de mogelijkheden u verbazen!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.