Klaverkaas krijgt Gorter op haar dak

De kaasmakers uit Winkel krijgen een nieuwe kaasfabriek in de Agriport in Middenmeer. De fabriek met productiehal, kaaspakhuis en kantoren wordt in totaal 4.350 m2 groot.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De fabriek is ontworpen door Taats Architecten en wordt uitgevoerd door De Jong Ursem. Inmiddels is de bouw in volle gang. In het complex wordt een RHT-dakluik van Gorter toegepast. Taats maakt met deze oplossing niet alleen op het gebied van isolatie (Uw = 0,319 W/(m².K) de beste keuzen, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zeker omdat er ook is gekozen voor de combinatie met schaartrap. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.