Booking.com krijg nieuw kantoor

Op de kop van het Oosterdokseiland in Amsterdam bouwt Züblin Nederland B.V. het internationale hoofdkantoor van Booking.com.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Met een oppervlakte van  72.500 vierkante meter is dit multifunctionele gebouw één van de grootste binnenstedelijke projecten van West-Europa. De 1.500 zonnepanelen op het dak zorgen voor het BREAAM-NL label Excellent. Om deze zonnepanelen veilig te kunnen bereiken, koos architect Ben van Berkel van UNStudio voor toepassing van een RHT-dakluik van Gorter.

Dit imposante kantoorgebouw is de absolute nieuwe blikvanger op het Oostersdokeiland. Gorter is verheugd mee te mogen werken aan een project van dit kaliber!

Het dakluik
Het toegepaste RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De duurzame oplossing voor een veilige daktoegang tot platte en licht hellende daken. Doorgaans worden de luiken van Gorter geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Optimaal veilig dakluik
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn conform de meest strenge EN-normen op veiligheid getoetst en worden desgewenst geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Wist u dat de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering?

Wilt u meer weten of dit project of het bedrijf Gorter. Neem vooral contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.