Veilige vloerafwerking complex Refugium

De galerijvloeren van appartementencomplex Refugium in Hulst, dienden hoognodig vervangen te worden.

Geplaatst door: Triflex BV

De onbehandelde en gladde galerijvloeren waren als noodoplossing voorzien van rubberen matten. Echter, deze matten zorgden weer voor struikelgevaar. Omdat de bewoners veelal ouder en soms mindervalide waren, was het de nadrukkelijke wens van de opdrachtgever om een veilige en duurzame vloerafwerking te realiseren, die na applicatie snel beloopbaar is.

Tebecon mocht de galerijvloeren voorzien van een gloednieuwe Triflex-coating. Er is gekozen voor een waterafstotend, snel uithardend en naadloos systeem. Veiligheid én esthetiek worden perfect gecombineerd met deze afwerking. Omdat het een vrij dun systeem is, volgt dit Triflex-systeem het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak is dus bepalend voor het eindresultaat. Tijdens het proces werd er goed gelet op de veilige bereikbaarheid van de woningen. Het resultaat mag er wezen! Een duurzame galerijvloer waar bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk worden gecombineerd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.