Vijf RHT-luiken op complexen Rijnfort

Aan de entree van het vernieuwde Rijnhuizen in Nieuwegein verrijst het nieuwbouwcomplex Rijnfort. Een opvallend project met appartementen en stadswoningen rond een modern vormgegeven plein.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De oplevering wordt eind 2022 verwacht. Wijnen Bouw uit Schijndel is verantwoordelijk voor de uitvoering en de partij die voor daktoegang een vijftal RHT-dakluiken van Gorter heeft gekozen.

Het Rijfort project bestaat uit vijf  bouwonderdelen waaronder Schild, Veste en Huis. Voor een veilige toegang tot de platte daken ten behoeve van het dakonderhoud koos Wijnen het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Het spreekt voor zich dat het luik ook doet waar het voor gemaakt is: het realiseert een veilige toegang tot het dak. Onmisbaar voor de goede uitvoer van de werkzaamheden door de onderhoudsploeg en inspectiedienst.

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De complexen van Rijnfort worden uitgerust met vijf schaartrappen. Deze trappen, en ook de ladders van Gorter, zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter®: www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.