..........
shadow_fix

Nieuw: BETONSCAN

Om snel en effectief informatie te krijgen over de conditie van uw betonconstructie heeft Practice-Engineering de BETONSCAN geïntroduceerd.

Constructieve veiligheid is altijd een actueel onderwerp. Geregeld worden we in de media geconfronteerd met incidenten als gevolg van een onveilige constructie. Als eigenaar van een gebouw bent u verantwoordelijk voor de constructieve veiligheid van een gebouw. In de praktijk komt het erop neer dat u aansprakelijk kan worden gesteld voor schade aan derden.

Beton is een belangrijk onderdeel van veel gebouwen. Loslatende betondekking kan veel schade veroorzaken. Betonschade komt voor in velerlei vormen veroorzaakt door omgevingsfactoren, materiaalfouten, constructiefouten en uitvoeringsfouten. Ook kan er mechanische schade ontstaan zijn als gevolg van brand of bijvoorbeeld aanrijdingen. Om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren als gevolg van een ondeugdelijke betonconstructie, is het zaak om de conditie van uw betonconstructie goed in de gaten te houden.

Betoninspectie

Om snel en effectief informatie te krijgen over de conditie van uw betonconstructie heeft Practice-Engineering de BETONSCAN geïntroduceerd. Voor een vast bedrag inspecteert een betononderhoudskundige uw betonconstructie. In een rapportage wordt de algemene onderhoudsconditie beschreven en de eventueel te nemen vervolgstappen. De BETONSCAN is een ideale tool om bewoners objectief te informeren.

De BETONSCAN, inclusief rapportage wordt uitgevoerd voor € 680,- (exclusief btw) op iedere locatie in Nederland.

Meer informatie: www.practice-engineering.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam