..........
shadow_fix

FalcoLok 600: ruime berging

De FalcoLok 600 berging is een verdere uitbreiding in de FalcoLok-serie en is nog ruimer dan de andere FalcoLok bergingen.

Samenhang, vormgeving, uitstraling en veiligheid zijn belangrijke elementen in de openbare ruimte. Falco, leidende producent van straatmeubilair, gebruikt die elementen dan ook als leidraad voor haar complete assortiment voor het inrichten van de openbare buitenruimte.

FalcoLok 600

De FalcoLok 600 berging is een verdere uitbreiding in de FalcoLok-serie en is nog ruimer dan de andere FalcoLok bergingen. De fietsoverkapping is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een mooie boei. Standaard is het dak van de FalcoLok berging uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik. De berging is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

Wandbekleding

Bij deze serie is een ruime keuze aan wandbekleding mogelijk. Het meest toegepast worden aluzinc damwandplaat en open latwerk van hardhout. Het is echter ook mogelijk andere materialen zoals onder andere traliehekwerk, staalplaat, kunststof of polycarbonaat voor de wandbekleding te gebruiken. De FalcoLok overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame, thermisch verzinkt. Daarnaast zijn er enkele of dubbele deuren mogelijk. FalcoLok 600 is inzetbaar als fietsenstalling of als opslag voor goederen en containers.

Meer informatie: www.falco.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam