FalcoLok 600: ruime berging

De FalcoLok 600 berging is een verdere uitbreiding in de FalcoLok-serie en is nog ruimer dan de andere FalcoLok bergingen.

Gepubliceerd: 07 februari 2014

Samenhang, vormgeving, uitstraling en veiligheid zijn belangrijke elementen in de openbare ruimte. Falco, leidende producent van straatmeubilair, gebruikt die elementen dan ook als leidraad voor haar complete assortiment voor het inrichten van de openbare buitenruimte.

FalcoLok 600

De FalcoLok 600 berging is een verdere uitbreiding in de FalcoLok-serie en is nog ruimer dan de andere FalcoLok bergingen. De fietsoverkapping is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een mooie boei. Standaard is het dak van de FalcoLok berging uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik. De berging is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

Wandbekleding

Bij deze serie is een ruime keuze aan wandbekleding mogelijk. Het meest toegepast worden aluzinc damwandplaat en open latwerk van hardhout. Het is echter ook mogelijk andere materialen zoals onder andere traliehekwerk, staalplaat, kunststof of polycarbonaat voor de wandbekleding te gebruiken. De FalcoLok overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame, thermisch verzinkt. Daarnaast zijn er enkele of dubbele deuren mogelijk. FalcoLok 600 is inzetbaar als fietsenstalling of als opslag voor goederen en containers.

Meer informatie: www.falco.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.