Doe-het-zelver aan de slag op www.zelfisoleren.nl.

Saint-Gobain Isover, wereldmarktleider in isolatiematerialen, helpt met de nieuwe website www.zelfisoleren.nl de doe-het-zelver stap voor stap op weg met isoleren.

Gepubliceerd: 07 februari 2010

Aan de hand van duidelijke stappenplannen wordt het voor de doe-het-zelver een koud kunstje om zelf te gaan isoleren. Op deze uitgebreide site staat namelijk een volledig klussenoverzicht boordevol uitgebreide klusbeschrijvingen, tips en besparingsvoorbeelden voor het isoleren van een schuin dak, dakkapel, vliering, plat dak, buitenmuur, plafond, tussenwand of kruipruimte.

Als een huis niet of slecht geïsoleerd is, kan de bewoner veel geld besparen door te isoleren. Een investering in isolatie verdient zich vanzelf terug, vaak zelfs al binnen vijf jaar. Bovendien geniet de bewoner van veel meer comfort in huis en draagt hij tegelijkertijd bij aan de bescherming van het milieu.

Veel doe-het-zelvers zullen wellicht opzien tegen de isolatieklus. Maar isoleren is minder moeilijk dan het lijkt. Op de site www.zelfisoleren.nl staan voor alle isolatieklussen duidelijke stappenplannen en werkbeschrijvingen. Ook details, zoals het isoleren rondom doorvoeringen of elektriciteitsbuizen, worden duidelijk aan de hand van foto's uitgelegd.

Op de site is bovendien veel algemene informatie te vinden over isoleren. Hoe voorkom je bijvoorbeeld vochtproblemen? Hier bestaan altijd veel misverstanden over. Wanneer moet je bijvoorbeeld een dampdichte folie aanbrengen? En hoe belangrijk is ventileren? Daarnaast is er informatie te vinden over geluidisolatie. Hoe kan geluidoverlast tussen twee ruimtes zo veel mogelijk beperkt worden? Isover reikt hiervoor handige tips aan.

Kortom, www.zelfisoleren.nl is een uitstekend beginpunt voor de doe-het-zelver om zijn isolatieklus te beginnen.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.