..........
shadow_fix

Itho Daalderop presenteert de Base Cube; de zuinigste comfortketel

Cv-ketel met hoogste tapwaterrendement

Itho Daalderop introduceert de Base Cube. Deze innovatieve cv-ketel, met unieke aluminium warmtewisselaar, blinkt uit in zijn rendement en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. De Base Cube is met recht de zuinigste comfortketel. Itho Daalderop levert met de Base Cube de perfecte basis voor duurzaam wooncomfort.

Hoogste tapwaterrendement
Recente tests van KIWA wijzen uit dat de Base Cube het hoogste tapwaterrendement van Nederland heeft. Dit houdt in dat de cv-ketel de minste energie nodig heeft om tapwater te bereiden. De Base Cube maakt gebruik van een speciaal door Itho Daalderop ontwikkelde aluminium warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar levert een zeer hoog rendement op, zowel op het gebied van tapwater als cv-water.

Onderhoudsvriendelijk
De Base Cube is één van de weinige cv-ketels waarbij het warm water direct in de warmtewisselaar wordt verwarmd. Hierdoor is er geen driewegklep meer nodig. Het weglaten van de driewegklep en platenwisselaar zorgt ervoor dat de comfortketel Base Cube minder gevoelig is voor storingen dan de meeste andere cv-ketels. Dit, en het gebruik van beproefde materialen in het toestel, verhogen het bedieningsgemak voor de installateur.

Comfort én duurzaam
De innovatieve Itho Daalderop cv-ketel beschikt daarnaast over een zelflerende ECO-regeling voor het warm houden van het tapwater. Indien deze functie geactiveerd wordt, bepaalt het toestel zelf aan de hand van het gebruikersgedrag wanneer de warmhoudfunctie voor het tapwater actief is.
De capaciteit van de Base Cube bedraagt 24 kW cv-vermogen en 35 kW warmwatervermogen. Deze vermogens leveren de Base Cube een ruime hoeveelheid tapwater van 16 liter per minuut, bij een temperatuur van 40�C. De cv-watertemperatuur is instelbaar van 30�C tot 80�C en daarmee is het toestel ook geschikt voor lagetemperatuurverwarming.

Standaard twee cv-zones
De Base Cube biedt daarnaast de mogelijkheid voor de aansluiting van een tweede cv-zone. De gebruiker bepaalt dan zelf waar en wanneer hij wil stoken. Zo kan ��n ruimte worden verwarmd in plaats van het hele huis. Met een tweede cv-zone bespaart de consument aanzienlijk op zijn energierekening.
Deze unieke eigenschappen maken de Base Cube geschikt voor uiteenlopende woonsituaties en huishoudens. De Base Cube kan toegepast worden in diverse installaties, van vloerverwarming tot luchtverwarming. Met de introductie van de Base Cube komt Itho Daalderop tegemoet aan de toenemende vraag naar duurzame, energiezuinige alternatieven voor apparatuur die consumenten het comfort biedt dat zij wensen. De Base Cube is verkrijgbaar vanaf medio september 2011.

Publicatiedatum: 6 september 2011

Meer informatie: www.daalderop.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam