Cementgebonden gietvloer; duurzaam & ecologisch

DRT gietvloeren heeft naast een aantal kunststof gietvloeren ook een 100% natuurlijke vloer in haar programma. Het betreft de Living Concrete vloer.

Gepubliceerd: 12 november 2009

Het is een gietvloer die veel optische verwantschap heeft met een gepolijste betonvloer. Het is een gietvloer met een basis van cement die wordt gepolijst in meerdere gangen en vervolgens met een olie wordt bewerkt. Deze naadloze cementgebonden vloer heeft een stoer en uniek uiterlijk waarbij de kleurnuance en structuur tijdens het proces worden bepaald.

Met deze onderhoudsvriendelijke cementgebonden vloer haalt men een 100% natuurlijk product in huis zonder chemicaliën of oplosmiddelen. De vloer zorgt voor een warme toevoeging aan ieder interieur en combineert prachtig met andere basale elementen als hout, beton en staal. 

De vloer is verkrijgbaar volgens de standaardkleuren van DRT Vloeren. Door de natuurlijke basis ontstaan lichte kleurnuances.

De uiteindelijke vloerdikte is 5-6 mm en er is een kleine week nodig om de vloer te plaatsen.

DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!

Voor meer informatie: www.drt.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.