Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Connex Telecom introduceert design-deurcommunicatiesysteem

25 juni 2012
Met de Serie 50 van Telecom Behnke introduceert Connex Telecom te Capelle a/d IJssel een nieuw design-deurcommunicatiesysteem. De exclusieve serie is modulair van opbouw en leverbaar in analoge en IP-uitvoering.
LEES VERDER

De Serie 50 leent zich voor bedrijfspanden, kantoorverzamelgebouwen, musea, verzorgingsinstellingen, appartement gebouwen, woonhuizen en industriële omgevingen.

Het frontpaneel van het nieuwe deurcommunicatiesysteem van Connex Telecom is vervaardigd van mat geborsteld roestvaststaal. Het RVS contrasteert opvallend fraai met het geïntegreerde, glanzend gepolijste toetsenpaneel.

Door de modulaire opbouw kan het systeem volledig op de wensen van de gebruiker worden aangepast. Maximaal 4 modules kunnen worden gecombineerd in een basisbehuizing die als inbouw- en opbouwmodel wordt geleverd en rechtstreeks kan worden gemonteerd.

Tot de modules behoort een opmerkelijk toetsentableau met capacitieve toetsen, waardoor voor de bediening kan worden volstaan met een lichte aanraking van de toetsen. Tot de overige modules behoren luidspreker-, camera/luidspreker-, verlichtings-, microfoon-, oproep-, display-, toetsen-, en verschillende combinatiemodules. Het programma omvat ook kaartlees- en vingerafdrukmodules waardoor de deurtelefoon ook kan worden toegepast voor automatische toegangsverlening op basis van toegangspasjes of biometrische kenmerken.

De voeding van de standaardfuncties verloopt via de a/b-leiding of via het IP-netwerk middels PoE (Power over Ethernet). Indien PoE niet beschikbaar is, kan de voeding ook worden gerealiseerd door een speciale adapter of een PoE-injector. Voor verlichting, camera, extra versterker, toetsentableau, e.d. is een extra voeding leverbaar.

Alle analoge deurtelefoons van de Serie 50 zijn uitgevoerd met een verwarmingsweerstand en anti-condensatiesysteem.

Publicatiedatum: 26 juni 2012

Meer informatie: www.connextelecom.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES