Connex Telecom introduceert design-deurcommunicatiesysteem

Met de Serie 50 van Telecom Behnke introduceert Connex Telecom te Capelle a/d IJssel een nieuw design-deurcommunicatiesysteem. De exclusieve serie is modulair van opbouw en leverbaar in analoge en IP-uitvoering.

Gepubliceerd: 25 juni 2012

De Serie 50 leent zich voor bedrijfspanden, kantoorverzamelgebouwen, musea, verzorgingsinstellingen, appartement gebouwen, woonhuizen en industriële omgevingen.

Het frontpaneel van het nieuwe deurcommunicatiesysteem van Connex Telecom is vervaardigd van mat geborsteld roestvaststaal. Het RVS contrasteert opvallend fraai met het geïntegreerde, glanzend gepolijste toetsenpaneel.

Door de modulaire opbouw kan het systeem volledig op de wensen van de gebruiker worden aangepast. Maximaal 4 modules kunnen worden gecombineerd in een basisbehuizing die als inbouw- en opbouwmodel wordt geleverd en rechtstreeks kan worden gemonteerd.

Tot de modules behoort een opmerkelijk toetsentableau met capacitieve toetsen, waardoor voor de bediening kan worden volstaan met een lichte aanraking van de toetsen. Tot de overige modules behoren luidspreker-, camera/luidspreker-, verlichtings-, microfoon-, oproep-, display-, toetsen-, en verschillende combinatiemodules. Het programma omvat ook kaartlees- en vingerafdrukmodules waardoor de deurtelefoon ook kan worden toegepast voor automatische toegangsverlening op basis van toegangspasjes of biometrische kenmerken.

De voeding van de standaardfuncties verloopt via de a/b-leiding of via het IP-netwerk middels PoE (Power over Ethernet). Indien PoE niet beschikbaar is, kan de voeding ook worden gerealiseerd door een speciale adapter of een PoE-injector. Voor verlichting, camera, extra versterker, toetsentableau, e.d. is een extra voeding leverbaar.

Alle analoge deurtelefoons van de Serie 50 zijn uitgevoerd met een verwarmingsweerstand en anti-condensatiesysteem.

Publicatiedatum: 26 juni 2012

Meer informatie: www.connextelecom.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.