De nieuwste DoorGuard van Marmitek biedt vrijheid, veiligheid en comfort

Mobiele telefonie en mobiel internet houden ons 24 uur per dag bereikbaar en dat maakt ongestoord thuis zijn tot een luxe.

Gepubliceerd: 05 december 2011

Zien wie er voor de deur staat geeft ons de keuze om al dan niet open te doen; een waardevolle vrijheid en tegelijkertijd een beschermd gevoel. Waar veiligheid de hoofdreden is voor de aanschaf van een deur intercom systeem, staat comfort op een goede tweede plek. Met een Marmitek deur intercom systeem kunt u desgewenst op iedere deur een automatische opener installeren, die u bedient met de binnenunit. Onnodig naar de deur lopen is er niet meer bij.

Deurtelefonie is specialisme
Een deur intercomsysteem moet aan uiteenlopende wensen en eisen voldoen en de ontwikkeling is dan ook het werk van specialisten. Zo wil Marmitek dat het systeem voor iedereen eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Bovendien moet het deur intercom systeem uit hoogwaardige materialen bestaan om allerlei weersomstandigheden te trotseren en moet de beeld- en geluidskwaliteit van hoog niveau zijn, geheel in de lijn van hedendaagse ontwikkelingen.

DoorGuard 350
Met een monitor van slechts 25mm dik en een camera van slechts 45mm breed is de DoorGuard 350 de meest slanke in haar categorie. Het 10cm kleuren LCD scherm geeft een perfect beeld van wie er voor de deur staat, zelfs als het donker is, door de ingebouwde onzichtbare verlichting.

Kwaliteit en garantie
Alle Marmitek deur intercom systemen voldoen aan de strenge Europese kwaliteitnormen en Marmitek geeft een volledige garantie tot maar liefst 24 maanden na aankoop.

Prijs en verkrijgbaarheid
De DoorGuard 350 is vanaf nu verkrijgbaar en kost slechts 159 euro.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.