..........
shadow_fix

De nieuwste DoorGuard van Marmitek biedt vrijheid, veiligheid en comfort

Mobiele telefonie en mobiel internet houden ons 24 uur per dag bereikbaar en dat maakt ongestoord thuis zijn tot een luxe.

Zien wie er voor de deur staat geeft ons de keuze om al dan niet open te doen; een waardevolle vrijheid en tegelijkertijd een beschermd gevoel. Waar veiligheid de hoofdreden is voor de aanschaf van een deur intercom systeem, staat comfort op een goede tweede plek. Met een Marmitek deur intercom systeem kunt u desgewenst op iedere deur een automatische opener installeren, die u bedient met de binnenunit. Onnodig naar de deur lopen is er niet meer bij.

Deurtelefonie is specialisme
Een deur intercomsysteem moet aan uiteenlopende wensen en eisen voldoen en de ontwikkeling is dan ook het werk van specialisten. Zo wil Marmitek dat het systeem voor iedereen eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Bovendien moet het deur intercom systeem uit hoogwaardige materialen bestaan om allerlei weersomstandigheden te trotseren en moet de beeld- en geluidskwaliteit van hoog niveau zijn, geheel in de lijn van hedendaagse ontwikkelingen.

DoorGuard 350
Met een monitor van slechts 25mm dik en een camera van slechts 45mm breed is de DoorGuard 350 de meest slanke in haar categorie. Het 10cm kleuren LCD scherm geeft een perfect beeld van wie er voor de deur staat, zelfs als het donker is, door de ingebouwde onzichtbare verlichting.

Kwaliteit en garantie
Alle Marmitek deur intercom systemen voldoen aan de strenge Europese kwaliteitnormen en Marmitek geeft een volledige garantie tot maar liefst 24 maanden na aankoop.

Prijs en verkrijgbaarheid
De DoorGuard 350 is vanaf nu verkrijgbaar en kost slechts 159 euro.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

 • Veiligheid voor alles

  entree

  Veiligheid in en om het appartementencomplex, daar kan de VvE op een aantal manieren aan bijdragen. Enkele wenken voor optimale veiligheid.

 • Home Automation en beveiliging komen samen in de ProGuard800

  overlast

  De vakantietijd staat voor de deur. Hoe kunt u zorgeloos de deur achter u dichttrekken, uw huis op afstand in de gaten houden en met een gerust hart weer thuiskomen? En hoe combineert u dit eenvoudig met huis automatisering?

 • You've got mail!

  entree

  Er is steeds meer keuze in postkasten. Fraai vormgegeven onderdelen kunnen de entree bijzonder maken. Maar de entree moet natuurlijk wel functioneel blijven. Niet alleen voor de postbezorger en uw bezoekers, maar ook voor de bewoners.

 • Metaglas schuifloket maar liefst 60 minuten brandvertragend

  juridisch

  Het Mefistop schuifloket van Metaglas is onlangs getest op brandvertraging. De proef slaagde glansrijk met een brandvertraging van maar liefst 60 minuten, waardoor het loket uitermate geschikt is bij brandcompartimentering en bescherming van vluchtwege

 • Niko: stijlvolle deurtelefoon

  entree

  Niko staat bekend om zijn robuuste en stijlvolle binnen- en buitenposten deurtelefoons voor toegangscontrole.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam