Elektronische sleutel verlaagt operationele kosten woningcorporaties

Niko toegangscontrole is een bekend hoogwaardig toegangscontrole systeem. Het heeft zijn voordelen ondertussen ruimschoots bewezen.

Gepubliceerd: 14 augustus 2009

Niko breidt zijn assortiment aan toegangscontroleproducten nu uit met het 'Access Key System'. Dit is een systeem met 'elektronische sleutels' waarmee de Niko toegangscontrole installatie op eenvoudige wijze kan worden aangevuld. De voordelen hiervan zijn groot, vooral voor woningcorporaties.

Voordelen voor woningcorporaties

Met het 'Access Key System' kan een sleutelplan van een project eenvoudig elektronisch worden opgesteld. Met een gebruiksvriendelijk computerprogramma legt de beheerder vast wie waar met de elektronische sleutels naar binnen mag, al dan niet in functie van het tijdstip van de dag. Via een centraal opgestelde pc kunnen onderhoud en wijzigingen in grote systemen op een zeer snelle en flexibele manier doorgevoerd worden. Daarnaast wordt het aanmaken van extra sleutels kinderspel. Ook het vervangen van sloten is niet langer nodig. Leveren vertrekkende bewoners hun sleutels niet in? Geen probleem. Deze sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd, een nieuw slot plaatsen is dan overbodig. Ook naar het verschaffen van toegang aan hulpdiensten geeft dit systeem ongekende mogelijkheden.

Voordelen voor installateurs

Omdat het 'Access Key System' van hetzelfde busprotocol gebruik maakt, kan het zeer eenvoudig volledig geïntegreerd worden in het Niko toegangscontrolesysteem. Hiermee versterkt het de bekende voordelen van dit systeem.
- De opbouw access key reader heeft hetzelfde vlakke design als de buitenposten voor toegangscontrole (er is ook een inbouwvariant beschikbaar)
- De access key reader is krasvrij en weersbestendig
- Elektronische sleutels kunnen eenvoudig met barcodescanner of desktop key access reader ingelezen worden.
- Voor programmeren en onderhoud hoeven de bewoners niet thuis te zijn
- Niko voorziet in projectbegeleiding

Niko staat garant voor comfort, snelheid en kwaliteit!

Niko nv ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko’s kwaliteitsoplossingen wegens het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design.

Niko commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in België, Frankrijk, Nederland, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk, maar ook via distributeurs over heel de wereld. Meer informatie: www.niko.nl.

Publicatiedatum: 13 juli 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.