Stijlvol binnenkomen met Walk Way van FLOR by heuga

'Toon me hoe je woont en ik zal zeggen wie je bent' is een veel gehoorde uitspraak. Als de ruimte van het huis die men als eerste te zien krijgt, geldt dit zeker voor de hal.

Gepubliceerd: 30 mei 2010

De hal wordt echter vaak vergeten en is zeker niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij het mooi inrichten van je huis. Maar juist de hal is belangrijk, het is het visitekaartje van je huis! Met de Walk Way-collectie biedt FLOR by heuga de ideale vloeroplossing: een vloer die gegarandeerd een goede en stijlvolle indruk maakt en tegelijkertijd bestand is tegen het zware gebruik in de hal.

Walk Way is stijlvol en slijtvast tegelijk. De tegels hebben een tijdloze ribstructuur en worden om-en-om gelegd. Hierdoor ontstaat een prachtig subtiel schaakbordeffect. Mooi in één kleur maar natuurlijk kunnen er ook vloerontwerpen in verschillende kleurencombinaties gemaakt worden, afhankelijk van je persoonlijke smaak en stijl. Er is keus uit 9 kleuren: van het stijlvolle zwarte 'Granite' tot het klassiek rode 'Fire'. Voeg daar de extreem sterke eigenschappen voor zwaar gebruik aan toe en je hebt de ideale vloer voor in de hal. Een vloer die mooi is, jarenlang meegaat en praktisch is in onderhoud. Tapijttegels hebben namelijk het voordeel dat ze bij vervuiling of beschadiging makkelijk schoongemaakt of vervangen kunnen worden.

De Walk Way-collectie kost 25,00 euro per m2 en is leverbaar in tegels van 50 x 50 cm.

Bel voor meer informatie over de collecties van FLOR by heuga het gratis internationale telefoonnummer 00800 4384 2266 of ga naar de website www.florbyheuga.nl, waar je de collecties uitgebreid kunt bekijken, de dichtstbijzijnde winkels kunt vinden en gratis stalen en producten direct kunt bestellen.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.