Vercoma: nieuw ontwerp code-scroll kasten

Één van de meest succesvolle, in eigen beheer ontworpen en geproduceerde, producten van Vercoma is de serie 95 code-scroll kasten.

Gepubliceerd: 27 juni 2012

Robuuste kasten van blank geborsteld RVS, uitgevoerd ingegraveerde symbolen en een groot en duidelijk afleesbaar display. Recent heeft Vercoma het ontwerp gewijzigd.

De spreek-luister eenheid is naar boven toe verplaatst. Naast dat het ontwerp nu meer in balans is, komt het de geluidskwaliteit van de hoger geplaatste luidspreker en microfoon ten goede.

Het groene LC display is vervangen voor een witte, met symbolen in blauwtint. Beter leesbaar en een stuk fraaier in combinatie met het blanke RVS.

De afmetingen van de opbouw en inbouwkasten zijn gelijk gebleven. Evenals de mogelijkheid van lettertoevoeging A t/m Z, ingebouwde kaartlezers, vingerscanners etc.

Naar verwachting zijn de nieuw ontworpen codekasten leverbaar rond september 2012.

Meer informatie: www.vercoma.nl

Publicatiedatum: 27 juni 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.