Voor ieder project de perfecte look & feel

Beroemde designers werkten al met Villeroy & Boch

Gepubliceerd: 08 december 2011

Met 360º Projects lanceert Villeroy & Boch een uniek samenhangend productaanbod, volledig afgestemd op de wensen van de projectbranche. Voordeel is dat er voor elke stijl en budget een badkamerlijn beschikbaar is. Alle producten hebben een gemene deler: een hoog kwaliteitsniveau.

De badkamer ontwikkelt zich van functionele ruimte steeds meer tot volwaardige leefruimte. Stijl en sfeer zijn bij elk project anders en ook met beschikbare ruimte en budget moet rekening worden gehouden. Oliver Conrad, ontwerper bij Villeroy & Boch: 'The products we're producing today have to be able to do everything, whether in the 10 m² bathroom or in the living bathroom.' Met het productaanbod van 360º Projects biedt Villeroy & Boch voor ieder project wat wils. We lichten enkele succesprojecten uit.

The Landmark - London
Elk gebouw heeft zijn eigen verhaal. Zo ook het luxe Londense appartementencomplex The Landmark, middenin de hippe wijk Canary Wharf. Het gebouw straalt het thema 'helderheid' uit in al haar opzichten, zowel van buiten als van binnen. Verder kenmerkt het gebouw zich door het kubistische design. Villeroy & Boch speelt hierop in door in de badkamers te kiezen voor de Memento lijn, die zich kenmerkt door haar vierkante, kubistische vormen. Door te kiezen voor een combinatie van wit sanitair, strakke vormen en metallickleur tegels uit de lijn Fire & Ice, sluit de badkamer mooi aan bij de sfeer van het totale plaatje.

Sapphire Istanbul
Uitstekend in meerdere opzichten, dit appartementencomplex. Dit twee na hoogste gebouw van Turkije (261 meter) staat in Istanbul en is de eerste 'ecologische wolkenkrabber' van het land. Met een dubbele façade constructie, duurzame bouwmaterialen en een energiebesparend onderhoudssysteem voor het gebouw, worden hier nieuwe standaarden gezet voor duurzame projectbouw. Het thema 'vulkaan' staat centraal in het interieur van het gebouw. Voor het sanitair is gekozen voor de lijnen Loop & Friends en Subway, die zich perfect aanpassen aan elk interieurconcept.

Voor meer informatie over Villeroy & Boch kijkt u op www.villeroy-boch.com.

Publicatiedatum: 9 december 2011

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.