..........
shadow_fix

Het effect van zonwering op de waarde van uw woningen

De laatste jaren is men steeds meer bezig om minder energie te gebruiken bij het gebruik van gebouwen.

Naast energiegebruik is ook duidelijk geworden dat comfort net zo belangrijk is. Hierdoor is er ook eindelijk goed gekeken naar de oververhitting in woningen.

Dat wil zeggen dat binnen de EPC normen zonwering een positieve waardering krijgt. Ondanks dat het niet direct een energiebesparing geeft, voorkomt het grotendeels de opwarming van de steeds beter geïsoleerde huizen van tegenwoordig. De EPC wordt uitgedrukt in een getal. Dit getal heeft men bij de start gezet op 1 en zal in 2020 op 0 moeten staan. Dat wil zeggen dat de nieuwbouw-woningen die in 2020 worden gebouwd energieneutraal zullen zijn. De huidige minimale norm is 0,6. Zonwering kan daar in het beste geval 0,08 aan bijdragen. Kortom een bijdrage van meer dan 10%.

Voor Schellekens & Schellekens redenen om samen met Hunter Douglas het Full Screen Serviceplan te ontwikkelen: een totaal concept van advies tot en met onderhoud en natuurlijk vervanging van zonwering. Op de site www.fullscreenservice.nl is alle informatie over dit concept te vinden.

Publicatiedatum: 24 februari 2012

Meer informatie: www.fullscreenservice.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

 • Het effect van zonwering voor de VvE

  gevel

  Het aanbrengen van zon- en lichtregulerende screens is een relatief eenvoudige maatregel die het woonplezier vergroot én de waarde van woningen laat stijgen. Het is dan ook een optie die de aandacht verdient van elke huiseigenaar en elke VvE.

 • Ga slim om met de zon

  energie

  Wanneer u goed gebruikmaakt van zonwering kan dit u een energiebesparing tot wel 29% opleveren. In deze tijd waar de energiekosten omhoog schieten en alleen maar verder zullen stijgen, is dit snel verdiend.

 • NLB liftbedrijven

  lift

  NLB is de brancheorganisatie van de Koninklijke Metaalunie voor merkonafhankelijk full service liftinstallatiebedrijven in Nederland. NLB liftbedrijven ontwikkelen, produceren, installeren, renoveren en onderhouden liften.

 • Label HR Zonwering gelanceerd

  gevel

  Woensdag 18 januari is het label 'HR Zonwering' gelanceerd. In het gebouw van de Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein waren ruim 170 genodigden bij deze wereldprimeur aanwezig.

 • Samenwerking Romazo-Projecten en VMRG

  gevel

  Per 1 januari 2012 verwelkomde de VMRG 13 projectbedrijven op het gebied van zonwering. Deze bedrijven die verenigd zijn in Romazo-Projecten vormen binnen de VMRG de Sectie Licht- en warmteregulering.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam