ISOWRAP: De dunne isolatie voor een dik comfort

Door goed te isoleren kan jaarlijks veel geld worden bespaard. De investering verdient zich terug via een lagere energierekening. Een woning verliest warmte via ramen en muren, via het dak en via de vloer.

Gepubliceerd: 17 juni 2010

Isolatie van deze oppervlakten vermindert het warmteverlies en verbetert het comfort in huis. Isolatie voorkomt dus een hoge energierekening en onnodige milieubelasting.

Helaas wordt er in berichten over isolatie vaak voorbij gegaan aan het feit dat goed isoleren voor de leek en amateur doe-het-zelver helemaal niet zo eenvoudig is. Tijdens het werken met glas- en steenwol komen vezels vrij. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het op maat maken van het materiaal (knippen, snijden, zagen) of bij mechanische bewerkingen (zoals boren, zagen, breken, slijpen). De vezels kunnen op de huid of in de ogen komen. Daarnaast kunnen de vezels ingeademd worden.

Met ISOWRAP wordt isoleren gemakkelijk

Met ISOWRAP is er nu een prima alternatief isolatiemateriaal op de markt: super isolerend, licht in gewicht, gebruiksvriendelijk, vriendelijk voor huid en luchtwegen en ook nog eens betaalbaar.

ISOWRAP, isoleert alles, iedereen, overal

Traditionele glas-, steen- of polyesterwol isoleren door geluid of warmte te absorberen en op te nemen. De unieke werking van ISOWRAP baseert op thermische reflectie: dit is het vermogen om warmte en kou eenvoudig te reflecteren. De toepassing is het resultaat van onderzoek en gebruik in hoogtechnologische sectoren zoals die van NASA in de lucht- en ruimtevaart waar de thermische belastingen extreem zijn.

Meerdere toepassingen mogelijk

ISOWRAP® is geschikt voor renovatie en nieuwbouw bij isolatie van daken, binnenwanden
en spouwmuren en vloeren. Ook voor niet bouwgerelateerde toepassingen komt ISOWRAP®
- doordat het dun en flexibel is heel goed in aanmerking. Gedacht kan worden aan applicaties zoals: wellness warmtedeken; EHBO-deken, isolatie van garagedeuren, tenten, koelvitrines, radiatoren, etc. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.