Met Vetrotech weet u welk glas uw gebouw optimaal beveiligt

Vanaf nu handig vernieuwde documentatie van Vetrotech verkrijgbaar.

Gepubliceerd: 04 april 2014

Vetrotech heeft haar documentatie ge-update. Deze handige verkooptools zijn niet alleen vernieuwd, maar ook de informatie over de regelgeving is bijgewerkt. Er is een speciale catalogus voor Fire (brandwerende) oplossingen en een speciale catalogus voor Protect (kogel, in- en uitbraakwerende en explosiewerende) oplossingen.

De Protect brochure – voor bescherming van uw meest waardevolle bezit.

De nieuwe Protect brochure biedt u een handig overzicht van beschikbare kogel, in- en uitbraakwerende en explosiewerende glassoorten in de hoogste klassen om een gebouw optimaal te beveiligen. Vetrotech kent de impact die deze beglazingen moeten kunnen doorstaan en heeft gekeken naar toepassingen waar deze beglazingen ingezet kunnen worden om veiligheid in gevaarlijke situaties te garanderen.

Denk bijvoorbeeld aan inbraakwerend glas toegepast in een bankgebouw of explosiewerend glas toegepast op een vliegveld. Welke gradaties in glas zijn er beschikbaar en welke combinaties zijn mogelijk (ook in combinatie met Fire!).

Ook ontbreken de speciale totaaloplossingen niet zoals vluchtdeuren of alarmglas. Weet u hoe deze werken en welk glas hiervoor toegepast wordt?

De nieuwe Fire brochure – totaaloplossingen in brandveilig bouwen.

Reeds 30 jaar is Vetrotech Saint-Gobain Benelux gespecialiseerd in brandveilig bouwen en houdt Vetrotech de regelgeving op het gebied van brandveilig bouwen nauwlettend in de gaten. Op basis van de meest recente regelgeving is een geheel vernieuwde brochure opgezet. De opzet is in de basis opgesplitst in twee gedeelten: binnenwanden en buitengevels. Beiden gebouwbeglazingen vereisen specialisme, duidelijk omschreven in heldere toepassingen.

Zo zoekt u voor de binnenwanden op vast glas, deuren, zijlichten of vluchtroutes. Voor buitengevels zoekt u op de brandwerende tijdsduur van de gevel om op de gewenste beglazing uit te komen.

Ook speciale totaaloplossingen kunt u nalezen in de brochure. Denk aan de speciale volglazen Lunax deur of aan de Screenline lamellenbeglazing voor binnentoepassingen. Of aan speciale kleuraccenten of ventilatieroostertoepassingen voor buitengevels.

Publicatiedatum 4 april 2014

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.