..........
shadow_fix

Nieuw: Rockwool Fastfixx® Hellend Dak Isolatiesysteem

Rockwool, marktleider in steenwoloplossingen, introduceert het Rockwool Fastfixx® Hellend Dak Isolatiesysteem.

Een volledig afgewerkt, snel en eenvoudig te monteren isolatiesysteem dat wordt toegepast voor het renoveren en/of (na-)isoleren van hellende daken. Rockwool Fastfixx wordt door middel van verlijming bevestigd. Een ideaal renovatieproduct, maar het systeem is zeker ook geschikt voor nieuwbouw toepassingen.

Het Fastfixx isolatiesysteem bestaat uit de Fastfixx isolatieplaat, Fastfixx lijm en T- en L-afwerkprofielen. De Fastfixx isolatieplaat is een harde, brandveilige, geluidwerende en thermisch isolerende steenwolplaat met geïntegreerde dampremmer en een afgewerkte zichtzijde. Fastfixx lijm is een speciale elastische lijm, ontwikkeld door Rockwool en Bostik. De T- profielen worden geplaatst tussen de platen ter voorkoming van naden. De L-profielen zijn optioneel en dienen voor de hoekafwerking.

Montage van het Fastfixx isolatiesysteem is snel en eenvoudig zonder regelwerk te realiseren. In enkele stappen wordt een volledig afgewerkt systeem gerealiseerd, dat een hoogwaardige isolatie koppelt aan een optimale brandveiligheid. Daarnaast is het systeem geluidwerend en dampremmend. Nacalculatie (materiaal- en montagekosten) op proefprojecten heeft uitgewezen dat Fastfixx zeer prijsconcurrerend is. De Fastfixx isolatieplaten worden stevig verpakt in een gemakkelijk te hanteren kartonnen doos. Montage- en afwerkingsmaterialen worden separaat geleverd.

Meer informatie over het Fastfixx isolatiesysteem is beschikbaar op www.fastfixx.nl, inclusief verwerkingsinstructies, Technisch Productblad, Rekenhulp, et cetera.

Over Rockwool

De Rockwool Group is wereldwijd marktleider in steenwolproducten. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert Rockwool duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing. Daarnaast biedt de groep oplossingen voor sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.
De Rockwool Group, opgericht in 1909, heeft meer dan 20 fabrieken in Europa, Azië en Noord-Amerika. De groep telt ruim 8.500 werknemers die in 2008 een omzet realiseerden van 1,8 miljard euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hedehusene (Denemarken). De Rockwool Group is, onder de naam Rockwool International A/S, genoteerd aan de beurs van Kopenhagen. Rockwool Benelux, een volledige dochter van Rockwool International A/S, bundelt de productie-, marketing- en verkoopactiviteiten in Nederland, België en Luxemburg. In de Benelux zijn circa 1.200 mensen werkzaam. Het hoofdkantoor van Rockwool Benelux staat in Roermond.

Meer informatie: www.rockwool.nl.

Publicatiedatum: 7 september 2009

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam