..........
shadow_fix

Falco breidt assortiment fietsparkeersystemen uit met twee nieuwe producten

Mobiliteit is in Nederland een belangrijk thema en om het fietsgebruik te stimuleren biedt Falco verschillende producten, waaronder fietsparkeersystemen.

Falco is voortdurend in ontwikkeling, met volop aandacht voor duurzaamheid, milieu en productontwikkeling.

Op het gebied van fietsparkeren introduceert Falco 2 nieuwe producten: FalcoHanger en Groundlock. Beide fietsparkeersystemen worden geproduceerd in Falco's hoofdvestiging Vriezenveen.

FalcoHanger
FalcoHanger is een ophangrek waarbij de fiets wordt geparkeerd middels het stuur; zo wordt het voorwiel niet geklemd en bestaat er geen risico dat de velg wordt verbogen. Er zijn twee varianten beschikbaar, een enkelzijdig rek met 6 of 8 plaatsen en een dubbelzijdige versie met 12 of 16 plaatsen. Grote voordelen van FalcoHanger zijn dat het systeem makkelijk te monteren is en dat er verschillende soorten fietsen makkelijk in te parkeren zijn.

Groundlock
Groundlock is een zeer veilig fietsparkeersysteem. Alle fietsen met een AXA Defender slot kunnen bevestigd worden aan het speciaal voor deze toepassing geproduceerde extra geharde kettingslot. Het AXA Defender slot heeft een extra opening waar het kopstuk van de geharde stalen ketting invalt. Zo kan de fiets als hij op slot staat ook nog eens aan de Groundlockbeugel vastgezet worden. De Groundlock is verkrijgbaar in drie varianten: een gebogen model , een gebogen model met 2 fietsklemmen en een recht model. Groundlock is ontworpen door Henri Westen, eigenaar van Koopman Tweewielerspecialist.

Meer informatie: www.falco.nl.

Publicatiedatum: 29 februari 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam