Betafence-aanbod koppelt esthetiek aan veiligheid

In de huidige maatschappelijke context van een veeleisende job, een strakke organisatie van familiale activiteiten en een druk sociaal leven, durft het er wel al eens hectisch aan toe te gaan.

Gepubliceerd: 11 oktober 2009

Af en toe is een veilige thuishaven dan ook de ideale plek om even tot rust te komen en te genieten van de vertrouwde omgeving in en rond de woning. De poorten van Betafence dragen daar alvast toe bij!

Een afsluiting rond huis en tuin is pas helemaal af door integratie van de gepaste poort; de Betafence-poorten zijn het antwoord op de groeiende hedendaagse behoefte aan een doeltreffende beveiliging van de volledige woonperimeter. En alhoewel veiligheid en privacy belangrijk zijn, wil niemand in een onaantrekkelijke versterkte burcht leven! Een esthetische afrastering als verlengstuk van de woning is de oplossing.


Er zijn Betafence-poorten voor ieders smaak en behoefte, in tal van verschillende uitvoeringen en afmetingen. Toch hebben alle poorten steeds een gemeenschappelijke troef: een optimale combinatie van veiligheid en design.

Poorten voor elke behoefte

Het Betafence-assortiment omhelst een breed assortiment poorten. Of men nu kiest voor een enkele of dubbele uitvoering, voor een draai- of schuifpoort; flexibiliteit in het afstemmen van de poort op de rest van de afsluiting en een gebruiksvriendelijke installatie zijn vaste gegevens.

We belichten hier enkele klassiekers onder de Betafence-draaipoorten.

Bekafor Classic-poorten zijn er in enkele en dubbele uitvoering en hebben een kadervulling die identiek is aan de gelijknamige paneelafsluiting. Ze hebben een ingebouwd cylinderslot en zijn voorzien van regelbare scharnieren voor een optimale afstelling. De grondgrendel en -plaat bij de dubbele poort zorgen voor een stabiele sluiting. Voor meer privacy worden stijlvolle Collfort houten latten geïntegreerd. Bekafor Classic is er in antracietgrijs, groen en wit.

De enkele Bekafor Prestige heeft dezelfde troeven, maar heeft een ingelast decoratief paneel voor die net iets frivolere look. Deze poorten zijn er in antracietgrijs en groen (RAL6005). In hetzelfde design maar in een zwaardere uitvoering met vierkante palen en boldop, presenteert Betafence haar Decofor enkele of dubbele draaipoorten volledig in harmonie met de Decofor Arco en Decofor Recto-panelen. Deze poorten hebben een subtiel glanzende kwaliteitscoating naar keuze in zwart, groen of wit.

Wie gaat voor een eenvoudige, doch stabiele poort, kiest voor de enkele Bekafor Garden. Ook hier weer groen of antracietgrijs voor een kader met ronde buizen en ingelast gaas met een discrete maasvoering. Deze poort kan zowel geplaatst worden met een Bekafor Classic als met een Pantanet Family afrastering, daar ze dezelfde maasvoering heeft.

De Fortinet-poorten vormen een mooi geheel met de verschillende gaastypes die Betafence op rollen aanbiedt, met name Pantanet, Fortinet en Plasitor. De bijzonder stevige, maar minutieus afgewerkte constructie van kader, gaasvulling, palen, scharnieren en sluitsysteem is een onmiskenbare troef. Fortinet-poorten met unieke anti-corrosiecoating zijn er in enkele en dubbele opstelling, groene kleur RAL6005.

Meer informatie: www.betafence.nl

Publicatiedatum: 12 oktober 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.