Felix Clercx introduceert Buitenparket

B.V. Handelsonderneming van Felix Clercx introduceert in haar tuinprogramma 2009 een nieuw hardhouten terrassysteem: Buitenparket.

Gepubliceerd: 16 maart 2009

Buitenparket, de naam zegt het al, is gebaseerd op het idee van interieurparket, waarbij korte lengtes met een kopse bewerking in wildverband worden geplaatst.

Voordelen

Absolute voordelen van dit systeem zijn:
- Makkelijk in transport.
- Handzaam en eenvoudig te monteren, iets wat juist bij het zeer hoge gewicht van hardhout een letterlijke verlichting betekent ten opzichte van de traditionele 'lange lengtes'.
- Mooie optische effecten door de vellingkanten of afgeronde kanten aan de kopzijde, waardoor een regelmatig voegenbeeld ontstaat.
- Er kan 'eindeloos' gelegd worden met weinig uitval.
- De stabiele, afgeronde messing-en-groef-verbinding zorgt voor minder vervorming aan de kopse kanten.
- Omdat de voegen niet ondersteund hoeven worden door een onderbalk, is de onderconstructie niet meer bepalend. Dit zorgt voor een makkelijkere planning.
- Meer vormstabiliteit door het gebruik van korte lengtes.

Garapa FSC of Itauba

De terrasplanken zijn verkrijgbaar in houtsoorten Garapa FSC of Itauba, zijn 25 x 145 mm en hebben een dubbelzijdig profiel, dus keuze uit fijne of brede groeven. De kopse bewerking is aangepast aan het oppervlakteprofiel: de zijde met brede groeven heeft een vellingkant en de zijde met fijne groeven heeft een fijne afgeronde kant. Buitenparket is leverbaar in de lengtes 120, 150, 180, 210, 240 en 270 cm.

Voor meer informatie: www.felixwood.nl

Publicatiedatum: 11 maart 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.