Nieuwe buitenbanken in de FalcoLinea-serie

De afgelopen jaren is het succes van de FalcoLinea serie steeds groter geworden.

Gepubliceerd: 24 januari 2010

Om met deze serie meer mogelijkheden te bieden is in samenwerking met IPV Delft een tweetal banken ontworpen welke perfect aansluiten op ons huidige straatmeubilair in de FalcoLinea-serie.

Het uitgangspunt voor de FalcoLinea serie was om straatmeubilair te ontwikkelen dat er uitziet alsof de houten bekleding direct uit de grond omhoog komt. We hebben de meubels een comfortabele, ontspannen zit gegeven.

Hoogtepunt

Met de Tribune bank wordt de openbare ruimte naar nieuwe hoogtepunten gebracht. De Tribune bank geeft namelijk de mogelijkheid om op verschillende hoogtes plaats te nemen in de openbare ruimte. En de ruimte die deze bank biedt is een hoogtepunt in het kwadraat.

Eigenzinnig

Met deze FalcoLinea Niveau bank is er keuze genoeg om op verschillende manieren te zitten op één en dezelfde bank. Met de verschillende dieptes in deze bank zit je altijd op het gewenste niveau. Eigenzinnig, maar mooi.

Falco, voor een mooiere buitenwereld.

Publicatiedatum: 14 januari 2010

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.