Wheerlicht voorzien van Gorter

Nieuwbouw Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen in Purmerend gezicht geeft. Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam ontwierp Wheerlicht volgens een strak stramien.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Strak en tegelijkertijd speels door de dubbele verdiepingshoogten en afwisselend open en gesloten geveldelen. De drie- en vierkamerappartementen zijn stuk voor stuk ruim opgezet en voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval. 

Veilig en duurzaam met Gorter Luiken 
Om gemakkelijk het dak op te komen heeft Geusebroek Verheij Architecten samen met aannemer HSB gekozen voor twee dakluiken van Gorter Luiken BV uit Schagen. Deze RHT-dakluiken zorgen voor een veilige toegang tot het dak van Wheerlicht.
Naast gegarandeerd veilig zijn de dakluiken ook uiterst duurzaam. De Gorter® dakluiken zijn bewezen energiezuinig door de thermisch gescheiden constructie. EuroSolid onderzocht de kwalificaties conform EN-ISO 10077-2 en bevestigt de isolatiewaarden Uw = 0,319 W/(m².K).

Over Gorter®
Gorter Luiken BV is de Nederlandse vestiging van de Gorter Group™ en levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door vloeren, daken, wanden en plafonds. Gorter® bestaat al sinds 1928 en is over de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met eigen productiefaciliteiten, engineering afdeling en snelle levering uit eigen voorrad. Veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid staan bij deze Hollandse onderneming voorop.

Meer informatie
Meer informatie over de producten van Gorter® leest u op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.