Wonen in de Silo

Op deze plek in Dronten stonden ooit hoge graansilo’s. Inmiddels verrijst op dit voormalige industrieterrein als onderdeel van de gloednieuwe wijk de Havenkade een nieuwe blikvanger: een luxe woongebouw met 34 koopappartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen komen in dertien woningtypes, variërend in woningoppervlakte van 100 tot 200 m² en zijn optimaal duurzaam. Een perfecte match met het RHT-dakluik van Gorter dat door Arc2 architecten is gekozen voor een veilige toegang tot het dak van de Silo.

Veilige daktoegang met het RHT-luik
Het RHT-dakluik zorgt ervoor dat onderhoudsmonteurs na oplevering het platte dak van de Silo op een compleet veilige wijze kunnen betreden. Het duurzame dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap die speciaal is ontworpen voor dit dakluik. Deze trap is zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen en knelgevaar voor handen te voorkomen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. 

De oplossing voor het platte dak
Alle dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en zijn er geen extra vergunningen nodig. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.