Woning of appartement laten ontruimen? Schakel dan hulp in van woning ontruiming

Er zijn verschillende soorten situaties waarbij een woning of appartement ontruimd moet worden. Een woningontruiming kan best lastig zijn, en er emotioneel ook inhakken.

Gepubliceerd: 14 februari 2022

Maar in wat voor soort situaties moet mijn appartement ontruimd worden vraagt u zich misschien af? We zetten ze voor u op een rijtje:

 • U verhuist naar een andere plek
 • U verhuist naar het buitenland
 • U gaat scheiden
 • Een senior die gaat verhuizen
 • Er komt een dierbare te overlijden

Een woningontruiming is een grote klus

Een woningontruiming is niet alleen fysiek gezien een grote en zware klus maar kan emotioneel gezien ook zwaar zijn. Er komt bij een woningontruiming in de praktijk veel bij kijken, het vraagt daarom eigenlijk wel om een professionele aanpak. Het schoonmaken van een woning of appartement kost veel tijd, veel moeite en moet duidelijk zijn om zo de beste resultaten te krijgen. Als u dit zelf doet, moet u aan veel taken denken zoals: hulp regelen voor het verplaatsen van grote spullen, tapijt verwijderen, afval afvoeren en de hele woning schoonmaken, maar u moet ook nadenken over waar uw huishoudelijke spullen heen moeten gaan omdat u bijvoorbeeld niet gelijk terecht kan in het nieuwe appartement of het past simpelweg niet meer. Dit zijn slechts een aantal zaken om in gedachten te houden, en er zijn er nog veel meer die overweldigend kunnen aanvoelen.

Inhuren van een professional wel of niet doen?

Er zijn verschillende motieven om een professional in te huren, lees snel verder waarom het een aanrader is.

 1. U zult uzelf niet gestrest voelen omdat u de juiste hulp krijgt en de ontruimingservice niets zal vergeten.
 2. Zaken kunnen op een professionele manier afgehandeld worden omdat er beperkte betrokkenheid is wat het proces makkelijker maakt.
 3. Over het algemeen is het goedkoper een woning ontruimingservice in te huren dan alles zelf af te handelen.
 4. Daarnaast voorkomt u ook onenigheid binnen de familie aangezien een buitenstaander helpt.
 5. Het zorgt ervoor dat u niet emotioneel of fysiek belast wordt door gewichtheffen etc. U bespaart ook veel tijd, waardoor u zich kan focussen op andere belangrijke zaken.
 6. De ontruiming vindt snel plaats, waardoor u onnodige kosten zoals huur, hypotheek, verzekeringen etc. vermijdt.
 7. Afvalverwerking gebeurt op een milieuvriendelijke manier. Ook zijn de kosten van afval erg laag omdat professionals contracten afsluiten met recyclingbedrijven

Woning ontruimingservice zit altijd bij jou in de buurt

Daarom is het dus aan te raden om uw woning professioneel te laten ontruimen door bijvoorbeeld woning ontruimingservice. Er wordt zo efficiënt mogelijk gewerkt zodat het voor u voordeliger is. Maar vooral omdat ze een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Alle werkzaamheden op locatie worden voorafgaand aan de verhuizing met u ingepland, maar kunnen bij calamiteiten ook telefonisch worden afgehandeld waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt. Als er overeenstemming is bereikt, wordt er een prijsafspraak en contract getekend om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen. Wat helemaal prettig is, is dat ze door het hele land zitten, zo is er altijd een ontruimingsdienst bij u in de buurt!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.