Zes woningblokken uitgerust met Gorter!

Op de locatie van het voormalige FNV-pand aan de rand van het centrum van Woerden bouwt BAM Wonen 82 sociale huurwoningen en 183 huur- en koopwoningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De Houttuin -zoals het project is gedoopt- wordt ingericht als campus met openbare ruimtes tussen de woonblokken. Op alle zes woningblokken komen RHT-dakluiken van Gorter te liggen.

De appartementen zijn ontworpen door Groosman Architecten en A3 Architecten. Waarom zij voor toepassing van producten van Gorter kiezen? Dat heeft alles te maken met de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid van de dakluiken. 

Veilig het dak op 
Met de energiezuinige RHT-luiken is een veilige toegang tot de platte daken van De Houttuin gegarandeerd. Zodoende kunnen onderhoudsploegen op een veilige wijze de daken betreden wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de daar aanwezige installaties gewenst is. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarop ze worden toegepast. 

Energiezuinig RHT
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie zodat er thermisch gezien geen negatief effect van deze ingreep is. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.