Zomer op je balkon

Geen tuin, maar wel een heerlijk balkon? Maak er dan een mooie buitenruimte van waar je de hele zomer van kunt genieten.

Geplaatst door: Metalura

Geen tuin, maar wel een heerlijk balkon? Maak er dan een mooie buitenruimte van waar je de hele zomer kunt genieten.

Een van de trends van deze zomer is groen!
Je kunt op de vloer van je balkon voor een vloerkleed kiezen of voor kunstgras. Wil je een kleine moestuin aanleggen of lekker veel kruiden verzamelen? Een balkon leent zicht daar uitstekend voor. Heb je weinig ruimte? Ook met hangers kun je goed uit de voeten aan de muur of boven je hoofd. Door hoogteverschillen aan te leggen ontstaat er een heel speels effect en kun je veel planten, bloemen en kruiden kwijt. Wil je in de winter je planten overhouden? Dankzij balkonbeglazing is het balkon in de winter ook een aangename plek.

Naturel tinten
Wil je op je betonnen vloer van je balkon liever geen vloerkleed of kunstgras? Met houten vlonders ontstaat er een heel natuurlijk effect. Ook een zomertrend! Natuurlijke kleuren zorgen voor rust, waardoor je op je balkon nog meer kunt ontspannen. Kies voor meubels in naturel tinten en maak bijvoorbeeld gebruik van bamboematten.

Kies voor kleur
Houd je van vrolijk? Kies voor kleur. Zonnige tinten zoals geel, oranje en koraalrood brengen kleur op je balkon. Denk ook aan verlichting op je balkon, zoals een gezellig lichtsnoer voor een speels effect, mooie wandlampen en sfeervolle kaarsen in een windlicht.

Oase van rust
Hou je van ontbijten op je balkon, lekker ontspannen in de ochtendzon? Richt je balkon dan zo in als een oase van rust. Kies dan voor ronde vormen, organische materialen en zachte kleuren.

Altijd een oplossing
Bij Metalura denken we graag mee in oplossingen voor balkons en dakterrassen. We vinden het belangrijk dat onze klanten elke dag van de ruimte die zij tot hun beschikking hebben, gebruik kunnen maken. Onze ontwerpen van glas stemmen we af op de mogelijkheden die er zijn. Al onze producten zijn maatwerk. We zijn creatief en vinden altijd een oplossing.

Wil je meer weten over balkonbeglazing of windschermen voor op je terras? Kijk dan op www.metalura.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.