Strebu bouwt 144 woningen

Aan het Mahoniehout in Zaandam wordt op dit moment gebouwd aan 144 levensloopbestendige huurappartementen met zorgvoorzieningen. Project Burano is ontworpen door Van Mourik Architecten en wordt uitgevoerd door Stebru Bouw uit Nieuwerkerk.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Burano komt op de plek van het voormalige gebouw van Post NL dat al langere tijd leegstond. De ruimte op de begane grond is deels verhuurd aan de Zorgcirkel, die zorg aan huis zal gaan leveren in de bovengelegen appartementen. De oplevering van de gasloze appartementen wordt in het eerste kwartaal van 2022 verwacht. Voor die tijd zal het complex worden uitgerust met het RHTEP dakluik van Gorter. Dit luik zorgt voor een veilige toegang tot het dak, zodat onderhoud op een veilige manier kan worden gerealiseerd.

Met dit dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Kijk dan even op de website.

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.