Koolhaas, Van Berkel en Rau vormen toekomst op Building Holland

Voor de eerste keer in de geschiedenis staan de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium: Building Holland 2016.

Gepubliceerd: 16 februari 2016

Foto: Courtesy of OMA / Photography by Fred Ernst

Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: ‘(Re)Building the Future’. Grijp deze once in a lifetime kans om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector te zien, te horen én te beleven.

Geroemde architect(en)

Ben van Berkel bijt het spits af van het drietal architecten en start op dinsdag 22 maart. Van Berkel heeft vele internationale onderscheidingen op zijn naam staan en is met recht te bestempelen als een geroemd architect. Een zeer aansprekend recent ontwerp van zijn hand is het station Arnhem.

Circulair Bouwen

Circulariteit van bouwen vormt een belangrijk onderwerp tijdens de keynote van Thomas Rau op 23 maart. De circulaire herhuisvesting Alliander in Duiven is een toonaangevend en aansprekend resultaat uit het brein van Rau.

Koolhaas’ nieuwe paradepaadje

Internationale inspiratiebron Rem Koolhaas sluit donderdag 24 maart af. Hij weet al tientallen jaren te innoveren en te verbazen met bouwwerken als het CCTV Gebouw in Beijing, ‘De verticale stad’ De Rotterdam en levert in 2018 een nieuw paradepaardje op: het hotel nhow Amsterdam RAI.

Deelnemers van Building Holland 2016 laten zich – naast deze drie architecten – inspireren door meer dan 100 sprekers, 120 partners en Concept Area’s als Duurzame Woningbouw, Gezonde Gebouwen en Duurzame Scholen. Van 22 tot en met 24 maart 2016 komen ruim 10.000 professionals uit de integrale bouw- en vastgoedbranche bijeen om samen vorm te geven aan de toekomst van de sector en het thema (Re)Building the Future.

Volg en bezoek Building Holland

Breng kosteloos een bezoek aan Building Holland door u hier in te schrijvenl. Bouw mee aan een toekomstbestendige sector en laat u inspireren door de innovatieve producten en concepten die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.